Klaver4tocht 2020


Klaver4tocht (5e struuntocht)
De inschrijving is geopend!
Wandel 19 september mee met de eerste editie Klaver4tocht in Nieuwehorne. Je wandelt 1 lus van 10 kilometer of 2 lussen van 10 kilometer. Vanuit uit het dorpshuis De Kiekenhof zijn er 2 routes uitgezet. Alle twee routes gaan door prachtige natuurgebieden; De Grote en Kleine Kiekenberg en de Katlijkerheide. Je wandelt over zandpaden, weilandpaden, langs heideveldjes, houtwallen, en lieflijke roggeakkertjes. Alle twee natuurgebieden worden omschreven “Een oase van rust.


Geen 4 lussen van 10 kilometer dit jaar, maar slechts 2. De reden hiervoor zijn de richtlijnen vanuit de RIVM, KNWB en NOC*NSF voor het organiseren van sportevenementen. Je kunt dus deze editie maximaal 20 km wandelen. Ondanks een aantal beperkingen, maken we met Klaver4tocht een prachtige afsluiting van de 5 Struuntochten.

Online Inschrijven is verplicht
Om het aantal wandelaars per tijdstip goed te kunnen reguleren, is vooraf inschrijven en betalen verplicht. Daarnaast werken we met tijdslots ter voorkoming van drukte op het inschrijfbureau en bij de rustpost. Op deze manier proberen wij coronaproof te werken. Je kunt bij de voorinschrijving kiezen uit een van de tijdslots. Is een tijdslot volgeboekt dan moet je uitwijken naar een andere tijdslot. Wil je samen met anderen wandelen, zorg dan dat je allen voor hetzelfde tijdslot boekt. Op onze website vind je de link naar de inschrijfpagina.

Startlocatie: dorpshuis De Kiekenhof
Molenweg 29, Nieuwehorne
Startijd: 20 km: tussen 09.00 en 10.00 uur
Starttijd 10 km: tussen 10.00 en 11.00 uur