kringloopwinkel Estafette

Spullen voor de kringloopwinkel Estafette

 • Heb je spulletjes die nog in goede staat zijn? Gooi ze niet weg, maar doneer ze aan één van de kringloopwinkels van Omrin Estafette. Wat fijn dat je aan Estafette denkt om te kijken welke goederen wij mogelijk nog kunnen hergebruiken in onze winkel. Hier zijn wij ontzettend blij mee
 • Spullen brengen
  Je kunt overbodige spullen die schoon en in goede staat zijn, afgeven bij één van de winkels van Estafette. Dit kan van maandag tot en met zaterdag van 10.00 -17.00 uur.
 • Spullen laten ophalen
  Omrin Estafette haalt ook spullen bij je thuis op. Gratis. In onze winkels sorteren we deze spullen en knappen ze eventueel op.
  Helaas kunnen wij niet alles meenemen. Estafette neemt geen versleten, beschadigde of bevuilde goederen, geen bouw-of stortafval, geen chemisch afval, geen huisafval en geen vloerbedekking aan.Dit hoort in de Sortibak of op de milieustraat voor ander hergebruik*.
 • Aanname van goederen
  De door jou aangeboden goederen kunnen worden afgekeurd omdat zij niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden. Estafette vertrouwt bij de aanname van goederen op de kennis en ervaring van haar chauffeurs en hun inschatting of iets herbruikbaar is.
 • Bezorgen/afhalen van goederen
  Onze Estafette vrijwilligers zijn geen ervaren verhuizers. Als het krap is in je huis en er moeten grote spullen naar buiten gedragen worden dan verzoeken wij jou zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het naar buiten tillen. Wij kunnen in dat geval het risico op schade niet voldoende uitsluiten. Onze chauffeurs morgen geen fooi aannemen.