NNRD Corona #update

Geachte relatie,

Het coronavirus raakt vrijwel iedere organisatie en individu. De NNRD zet zich in op het voorkomen van verspreiding van het coronavirus. Wij informeren u hierbij over de maatregelen die wij genomen hebben met betrekking tot het ledigen van uw rolcontainers.

Gelet op de nieuwe richtlijnen vanuit het RIVM gaan onze diensten, zolang het mogelijk is, gewoon door. Onze chauffeurs zullen, zolang het kan, op de gebruikelijke momenten de containers blijven ledigen op uw locatie.

Wij verzoeken u vanaf heden uw rolcontainer(s) zoveel mogelijk aan de openbare weg aan te bieden om hiermee besmettingsgevaar voor u, uw omgeving en onze medewerkers zo klein mogelijk te houden. Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Heeft u binnen uw organisatie speciale regels opgesteld in verband met het coronavirus die betrekking hebben op onze dienstverlening? Wij horen dat graag.

Zodra er iets verandert in onze dienstverlening stellen wij u daarvan direct op de hoogte.

Wij denken u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Indien u nog vragen heeft, kunt u terecht bij verkoop@nnrd.nl of door te bellen met 0512-334 334.

Met vriendelijke groet,
Foky van der Veen
Directeur Noord Nederland