Radiozender Odrie

De lokale radiozender Odrie is dringend opzoek naar enthousiaste medewerkers die radio maken leuk vinden.


Interesse?
Spreekt een van de onderstaande functies je aan, heb je zelf een leuk idee voor een programma of lijkt het je leuk (mede)presentator van een programma te zijn, kom dan eens persoonlijk langs in de studio in Oosterwolde. Zie ook onze website: www.omroepodrie.nl
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arie de Blanken, tel. 06-515 820 74, a.w.m.den.blanken@hetnet.nl of met Henk Trox, tel. 06-839 656 45, henk.trox@hetnet.nl

Wij zoeken o.a.

Bestuursleden voor het Stichtingsbestuur

Secretaris
Heb je ervaring met besturen en wil je dit in een ongedwongen sfeer dan ben je welkom.

Hoofdredacteur
Als hoofdredacteur ben je de spin in het web van de omroep. Je geeft leiding aan en bent voorzitter van de Programmastaf. De hoofdredacteur onderhoudt de contacten en is daarmee het gezicht van de omroep naar buiten. Het is een representatieve functie en daarom niet voor iedereen weggelegd.
Goede contactuele eigenschappen zijn essentieel!

Redacteur
De redacteur verzamelt relevante informatie en schrijft programma-items voor de afdeling Info & Actualiteit (I&A). Heb je interesse en gevoel voor de Nederlandse taal en vind je het leuk artikels om te zetten in begrijpbare (luisterbare) taal dan is dit je kans!

Penningmeester
Ben je vertrouwd met centenkwesties dan is dit misschien wat voor jou

Algemeen lid
Van het Stichtingsbestuur.

Sportverslaggever
Als sportverslaggever sturen we je op pad om (live) vanaf langs de lijn beeldend verslag te doen.

Presentator
Heb je interesse in nieuws en in mensen en ben je niet bang om voor de microfoon plaats te nemen? Dan dagen we je uit om onze programma’s voor de afdeling I&A te gaan presenteren.

Muziekredacteur
Als muziekkenner en -liefhebber ben je verantwoordelijk voor het zoeken van passende muziek bij de programma’s van.

Journalist
Voel je ervoor om als verslaggever zelf op pad te gaan voor een interview en/of om een programma te presenteren? Dan zoeken we jou! In de actieve gemeente Ooststellingwerf gebeurt veel en Odrie wil daar natuurlijk zoveel mogelijk bij zijn. Onze verslaggevers gaan gewapend met een microfoon achter de nieuwsfeiten aan, willen graag reportages maken of rechtstreeks verslag doen.

Redactiesecretaris
De redactiesecretaris organiseert en notuleert de vergaderingen van de programmastaf. Deze vinden 1 keer per maand plaats.


Studiobeheerder
Hou je van afwisselend werk en wil je niet steeds achter een bureau zitten? Dan is deze functie misschien iets voor je. Als studiobeheerder neem je de telefoon aan, doe je een beetje techniek, verdeel je de binnenkomende post en mail, ontvang je gasten, maak je reportageapparatuur gereed voor gebruik, en pak je verder alle klusjes op die er liggen.