Voedselbosdagen Arborealis

Voedselbosdagen Arborealis

Tijdens deze dagen zetten wij als kwekerij onze zelf gekweekte voedselbosplanten – inclusief allerlei nieuwigheden! – in de spotlights. Het lukt ieder jaar weer om nieuwigheden aan ons assortiment toe te voegen, zo ook dit jaar!

Wij gaan oogsten!
Ieder jaar is september dé maand van onze nieuwe planten – oogst; na een hele zomer lang door ons verzorgd te zijn kunnen de planten nu op zoek naar een tuin!

Wat kunnen jullie verwachten?
Naast de bekende voedselbosplanten kweken wij ook een steeds breder wordend assortiment kruiden, vaste planten en planten en struiken die bijen en vlinders aantrekken.

Er zullen rondleidingen gegeven worden die je een kijkje bieden in de keuken van de kwekerij. Ook kun je dan al je kweek- en tuinvragen stellen aan de kweker zelf.

Onze collega’s van de Tuinen van Weldadigheid aanwezig zijn met hun aantrekkelijke zadencollectie, allerlei knoflooksoorten en leuke planten. Neem alvast een kijkje: https://winkel.detuinenvanweldadigheid.nl

Op deze dagen zullen lekkere taartjes, gebakjes en drankjes uit Eefke’s keuken niet ontbreken! Inclusief Vegan en glutenvrije taartjes! Net als koffie, thee en limonade.


DATUM

11/09/2021 t/m 12/09/2021

LOCATIE

Dirk de Ruiterpad 2,
8384 DD Wilhelminaoord

OPENINSTIJDEN

Zaterdag   10:00 – 17.00 uur
Zondag     10.00 – 16.00 uur